• Der er ingen forslag, da søgefeltet er tomt.
OM SUPERVIN / 30-04-2018 09:46:50

Vin i Øjenhøjde, del 4 - Skarpe priser gennem lave omkostninger"


Af Supervin - Mads Jensen

Som jeg tidligere har beskrevet på bloggen, så er dygtige indkøb og effektiv logistik- og lagerstyring vigtige forudsætninger for at holde vores virksomhed lønsom. Et tredje element, som spiller en ligeså vigtig rolle, er styring af vores generelle omkostningsniveau.

Hvor store er vores driftsudgifter? Er vi gældfrie, eller arbejder vi med kassekreditter? Er vi for mange til at sælge for lidt? Disse spørgsmål kræver konstante analyser og rettidig omhu, for ellers kan man drive virksomhed i mange år uden for alvor at komme ud af stedet.

Da vi etablerede Supervin havde jeg mange års erfaring som indehaver af en stor Superbest detailhandel, hvor marginalerne kan gøre forskellen mellem succes og fiasko. Den erfaring sagde mig, at styring af økonomi- og omkostningsniveauet er en integreret del af købmandsskabet og forudsætningen for al vellykket forretningsdrift.

Derfor har vi altid fokus på økonomi, bemanding og effektivitet, lønsomhed, lagerbeholdning og omsætningshastighed. Vi regner alle disse parametre for den olie, som sikrer, at vores forretningsmotor kan køre gnidningsfrit i høje omdrejninger.

 

Et dygtigt, engageret team

I denne sammenhæng spiller vores medarbejdere i Supervin en særdeles vigtig rolle. De er nøje udvalgte, bl.a. fordi de har baggrund i detailhandelen, så alle forstår nødvendigheden af omkostningsbevidsthed. Vi har et fremragende, hårdtarbejdende team med stor anciennitet, som forstår, hvilke kasketter de har på og hvorfor. Det gør mange ting lettere.

Det giver større troværdighed, fordi der er mere viden og forståelse bag deres handlinger. Det giver bedre kundeservice og større evne til at løse kundernes problemer. Men først og fremmest forstår medarbejderne, at hvis Supervin skal være den bedste og mest konkurrencedygtige vinportal, så skal vi styre vores generelle omkostningsniveau til gavn for vores priser og dermed vores kunder.

Kombinationen af dygtige, markedsorienterede indkøb, sublim logistik- og lagerstyring samt styring af det generelle omkostningsniveau er væsentlige faktorer i den måde, vi driver virksomhed i Supervin.

Når vi så dertil føjer, at vores profitmargin er på minimum 50% af, hvad der er gængs i branchen – ja så tør vi godt love, at vi også om fem år er den bedste og billigste online vinportal i DK.

Mads Jensen, Vinkøbmand