• Der er ingen forslag, da søgefeltet er tomt.
Anmeldelser & Anmeldere / 20-09-2022 09:22:40

Rene Langdahls højdepunkter fra Supervins Bordeaux-smagning


Af Thor Gottschalk Rasmussen

Supervin afholdt fredag d. 9 september en kæmpe Bordeaux-smagning i Musikkens hus i Aalborg med 91 forskellige vine. Alle de bedste områder var repræsenteret og gæsterne fik denne dag en enestående mulighed for at dykke ned i alt lige fra Grand Cru Classé Pauillac og Margaux til Pessac Léognan, St. Émilion og Pomerol. Hele 22 producenter havde taget turen fra Frankrig til Aalborg for at repræsentere de 30 vinslotte og udskænke lækre dråber til de mange bordeaux-entusiaster. 

Med til smagningen var også en af Danmarks mest anerkendte vinjournalister, Rene Langdahl. Han har skrevet en flot reportage, hvor han også har samlet sine personlige højdepunkter. Havde du ikke mulighed for at deltage, eller mistede du overblikket under smagningen, så kan du få et fyldigt sammendrag fra Rene, som også har fremhævet de bedste vine og køb fra den forrygende dag i Musikkens Hus. 

 

Se Rene Langdahls favoritvine fra smagningen her
- https://renelangdahl.com/blog/2022/9/18/bordeaux-buldrer-videre

 

Du kan købe alle vinene fra smagningen her!

 

Smagning Musikkens Hus - vinflasker

Resterne af vinene fra eftermiddagssmagningen blev serveret til middagen om aftenen i restaurant Fauna. Her deltog omkring 120 gæster og producenter.